Šta je Celuleks?
Anticelulit gel

Celuleks gel je efikasna formula na biljnoj bazi koja potpomaže razgradnju celulita, sprečavanje stvaranja novog i smanjuje vidljivost strija. Ovaj gel, ispunjen mnogobrojnim aktivnim supstancama, sačinjen je od mešavine prirodnih sastojaka, koji se po prvi put na našem tržištu pojavljuju u ovolikoj koncentraciji u jednom proizvodu. Tinkture Hedera helix, Aesculus Hypocastanum, Arnicae, Quercus cortex i Aethanolum menthae piperite samo su neki od sastojaka ove formule protiv celulita i za ublažavanje strija.

Iskustva - Ovotaris prirodna kozmetika i preparati

Milica Jakšić
33 godine

Ovaj gel je izvanredan i mislim da svaka žena koja ima celulit na nogama, stomaku, čak i na rukama, mora da proba ovaj izvanredan preparat - Celuleks.

Iskustva - Ovotaris prirodna kozmetika i preparati

Branka Kavić
26 godina

Oduševljena sam Celuleksom i preporučila sam ga svim svojim prijateljicama jer sam se uverila na svojoj koži da zaista sjajno uklanja celulit.

Iskustva - Ovotaris prirodna kozmetika i preparati

Katarina Strugar
37 godina

Celulit je nestao a strije se ublažile. Posle 3 nedelje sve one bombice su počele da nestaju, a koža mi je postala zategnutija i čvršća, i sada je potpuno glatka.

Kako Celuleks deluje?

Celulit nastaje kao posledica poremećaja mikrocirkulacije potkožnog tkiva. Svi dobro znamo kako on izgleda i koliko muka nam može doneti. Međutim, sa Celuleksom ovim mukama je došao kraj. Celuleks formula je napravljena u obliku gela upravo zato što ga koža upija mnogo bolje od krema. Prodire duboko u kožu i sam tim onemogućeno je njegovo spiranje.

Velika koncentracija specifičnih aktivnih sastojaka ovog gela poboljšava mikrocirkulaciju u potkožnom tkivu i samim tim i permaebilnost malih krvnih sudova. Time se potpomaže lipoliza to jest razbijanje tvrdokornih masnih naslaga - celulita te koža postaje glatkija i zategnutija, a samim tim i strije postaju manje primetne.

Celulit shematki prikaz - Ovotaris prirodna kozmetika i preparati

Velika koncentracija prirodnih aktivnih supstanci
u Celuleksu uklanja celulit i strije u tri faze:

Iskustva - Ovotaris prirodna kozmetika i preparati

Faza #1

Nakon dve nedelje redovnog korišćenja gela pojavljuju se prvi rezultati. Koža je vidno glatkija i nežnija dok je površinski sloj celulita razbijen i u stagnaciji.

Iskustva - Ovotaris prirodna kozmetika i preparati

Faza #2

Aktivne supstance Celuleksa prodiru dublje u masne naslage. Efekat pomorandžine kore je vidljivo smanjen. Već nastale strije su ublažene, a stvaranje novih onemogućeno.

Iskustva - Ovotaris prirodna kozmetika i preparati

Faza #3

Nakon postizanja željenog rezultata nastavak korišćenja Celuleksa fiksiraće novonastali izgled kože i otkloniti mogućnost stvaranja novih masnih naslaga. Zadržaćete gladak i ravan izgled željenih oblasti bez celulita i strija.

Kako se koristi Celuleks?
Način upotrebe

Za postizanje najboljih rezultata preporučujemo svakodnevno nanošenje gela, dva puta dnevno, ujutro i uveče uz masiranje. Gel je najbolje naneti posle tuširanja jer su pore tada otvorene, a koža najčistija te samim tim i najbolje upija. Gel se savršeno apsorbuje i ne ostavlja masan sloj na koži kao ni neželjene tragove na odeći.

Vaše telo iz snova vas čeka!

Popunite formu Vašim podacima, i Celuleks anticelulit gel će stići na Vašu adresu za 1 do 2 radna dana.


:::::: PROMO CENA :::::

celuleks cena srbija Srbija:
1890 RSD

celuleks cena Crna Gora Crna Gora:
18 EUR

celuleks cena BiH BiH:
37 KM


Odaberite količinu koju naručujete:

2+1 Gratis

1 komad

2 komada + 1 GRATIS

Ukoliko imate neka pitanja možete nas kontaktirati na:

(+381) 061 68 588 03

KONTROLU VRŠI:

Zavod za javno zdravlje Šabac

Ovotaris d.o.o.

Poreski identifikacioni broj: 109700896

Matični broj firme: 21226491